Perplex Pannenkoekendag

In het kort:
Wat: Pannenkoekenverkoop, winst gaat naar de voedselbank
Wanneer: woensdagmiddag 20 maart 2019 om 16:00 uur
Waar: T.S.V. Plato, Schouwburgring 200 Tilburg

Ieder jaar organiseert Damesdispuut Perplex een activiteit. Met dit jaar een activiteit die gaat over het ophalen van geld voor het goede doel, Pannenkoekendag. Met het eten van (of in dit geval verkopen van) Pannenkoeken willen wij als dispuut de Voedselbank steunen. Waarom de Voedselbank? Met elkaar is bedacht dat wij graag een doel wilden steunen die bijdraagt aan de Nederlandse maatschappij en het leven voor mensen net iets leuker en gemakkelijker maakt. De Voedselbank past perfect in dit plaatje.

Hoe gaat dit in zijn werk? Met alle dames die dit dispuut rijk is gaan wij op 20 maart Pannenkoeken bakken. De ingrediënten en reclame voor deze dag wordt gesponsord door onder andere onze oud-leden en een aantal zaken in en rondom Tilburg.

Op woensdagmiddag, wanneer alle jeugd vrij is en de stad levendig gaan wij deze verkopen bij T.S.V. Plato in hartje van Tilburg. Pannenkoeken zullen worden verkocht vanaf €1 en bier en fris voor deze zelfde studentenprijs!  Alle opbrengst van deze dag zal vervolgens aan de Voedselbank worden gedoneerd.

Wil je extra informatie, ons helpen of ons sponsoren?

Stuur dan een mailtje naar perplex.plato@gmail.com

Liefs,

Damesdispuut Perplex