Astrid is LID!!!

Ja ja ja, deze meid heeft ‘t geflikt! Na in haar eentje begonnen te zijn met haar ontgroening die ze vlekkeloos heeft gelopen, mogen we haar met trots een Perplexer noemen! In je eentje ontgroening lopen is niet niks dus je hebt het shirt helemaal verdiend. Lieve Astrid, we wensen je heel veel plezier de komende jaren bij ons mooie dispuut!

……………………………………………………………………Astrid lid

21-diner

In het pittoreske Raamdonksveer hebben we mogen genieten van het heerlijke 21-diner van Veerle! Met als dresscode lichte kleuren hebben we al een beetje in de stemming mogen komen voor de lente. Na het lekkere diner hebben we nog gezellig tot in de late uurtjes geborreld waar de lekkere wijn rijkelijk gevloeid heeft! Veerle en familie, Bedankt voor het heerlijke 3-gangen diner.

veerle diner veerle diner 2 veerle diner 3

 

 

Voedselbank

Met trots mogen wij bekend maken dat we €724,36 opgehaald hebben voor de Tilburgse Voedselbank tijdens Perplex Pannenkoekendag! Pannenkoeken-eters, donateurs en sponsoren: bedankt voor jullie bijdrage!

……………………………………………………………………pp 1

Ze zijn LID!!!

We kunnen met trots zeggen dat we officieel twee nieuwe dames als lid bij ons dispuut hebben. Deze twee meiden hebben hun ontgroening volbracht. Dit traject ging niet altijd zonder slag of stoot maar ze hebben heel veel geleerd en zijn steeds hechter geworden.

Dames, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie bruine shirt en een hele mooie tijd bij ons dispuut gewenst!

……………………………………………………………

Nieuw toppertje!!

Na een geslaagde lenteborrel, waarbij we onze hersenen hebben gekraakt met een pubquiz en daarna gezellig hebben geborreld, hebben we een nieuwe Préplexer bij ons mooie dispuut mogen installeren. Deze meid wensen we allemaal super veel succes met de ontgroening en natuurlijk wensen we haar ook een hele mooie tijd toe bij ons dispuut!

lenteborrel 2  lenteborrel 1  installatie 1

Throwback!

De afgelopen tijd is er weer heel wat gebeurd binnen ons mooie dispuut en hebben we met elkaar weer hele leuke momenten mogen beleven! Hier volgt een overzicht van de grootste activiteiten.

Een onvergetelijke week was natuurlijk de Diës week van Plato met als absoluut hoogtepunt het Platogala. In onze mooiste jurken gingen we naar Van Opstal om daar een mooi feestje te vieren en een heleboel onvergetelijke herinneringen te creëren!

Gala 2   Gala 1   Gala3

Na het gala hoefden we gelukkig niet lang te wachten op het volgende feestje! Al snel vond namelijk onze ereledenborrel plaats. Tijdens deze borrel hebben we twee fantastische dames mogen verwelkomen als ereleden van ons dispuut. Deze titel hebben zij verdiend door zich meerdere jaren in te zetten voor Perplex.

ereleden2   ereleden1   ereleden3

Al snel was het vervolgens dan ook alweer tijd voor Sinterplex. Iedereen had een lootje getrokken en we hebben allemaal onze creativiteit losgelaten op een gedicht en de cadeautjes. Om deze avond af te sluiten zijn we daarna met z’n allen naar het Plato Sluitfeest gegaan. Dit was een super gezellige avond waar het bier rijkelijk gevloeid heeft.

sluit1   sluit2   sluit3

Een jaarlijks terugkerend fenomeen is natuurlijk onze nieuwjaarsborrel met onze oudledenvereniging Explex. Na de jaarwisseling was het moment weer aangebroken waarop we met elkaar konden proosten op het nieuwe jaar. Het was een gezellige avond waarna we in de stad nog een mooi feestje gebouwd hebben.

nieuw1   nieuw2   nieuw3

 

Tweede borrel

Eindelijk was het weer zover voor de tweede borrel!!

De avond begon met heerlijk eten bij Pino’s. Hierna hebben we in groepjes crazy 33 gedaan waarna de winnaars een mooie prijs in ontvangst mochten nemen. Om half 9 stapten we in de trein richting Breda waar we naar het trampolinepark gingen. Na heel wat potjes trefbal en na veel snacks was het weer tijd om terug te keren naar Tilburg waar we de avond afsloten in de stad met uitgaan. Dames, bedankt voor de gezellige avond!!!

B1 B2 B3

Throwback!

De eerste borrel hebben we weer achter de rug. Het was een geslaagde avond die begon met een kookworkshop. Met het lekkere eten hebben we een goede bodem kunnen leggen voor de cantus die volgde. Hierbij werden we vergezeld door de mannen van de Galliërs. Daarna zijn we met z’n allen doorgegaan naar de stad waar we nog een mooi feesje hebben gebouwd. Het was een super leuke avond die we ons nog lang zullen blijven herinneren.

B1   B2

 

Ook was het weer feest omdat onze Winnie 21 jaar oud is geworden!! Dit moest natuurlijk goed gevierd worden met een 21-diner. Daarom gingen we met z’n allen naar Rosmalen waar we vier heerlijke gangen kregen. Vanuit Rosmalen vertrokken we met een Amerikaanse schoolbus naar Den Bosch waar nogeens vier gangen op ons stonden te wachten! Het was een zeer geslaagd diner met verrukkelijk eten!! Winnie en familie heel erg bedankt!!

W1   W2

 

De disputentochten waren ook dit jaar weer een groot succes. Met de vele leuke nieuwe eerstejaars Platonen hebben we er weer een mooi feesje van kunnen maken. De avond bestond uit jenga, 30 seconds, kaarten, dobbelen en natuurlijk mocht beerpong niet ontbreken. Al met al waren het twee onvergetelijke avonden met heel veel gezelligheid!!

D1   D2

 

Onze eerste borrel van dit jaar met een ander dispuut was weer heel gezellig! Het was een avond vol gezelligheid, spellen en vooral ook heel veel bier. Graag willen we de mannen van de Galliërs bedanken voor deze hele leuke en onvergetelijke avond!

Borrel G1   Borrel G2

 

Throwback!

Na de TOP-week hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Onze Kristel is 21 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden! Met z’n allen zijn we afgereisd naar het pittoreske Heinkenszand waar we allemaal genoten hebben van haar 21-diner. Het was een super gezellige avond met heerlijk eten!

Kristel 21-diner Kristel 21

 

Op maandag 3 september was het weer tijd voor de TUC om het nieuwe collegejaar weer te vieren. Het bier heeft tijdens de cantus weer rijkelijk gevloeid en al met al was het weer een onvergetelijke avond. De toegang was voor studenten die zich hebben ingezet voor de maatschappij en wij zijn trots dat wij met Perplex Pannenkoekendag onze bijdrage kunnen leveren.

TUC 1 TUC 2

 

TOP-WEEK!!!!!

Om de zomervakantie weer af te sluiten en het collegejaar 2018-2019 weer mooi van start te laten gaan hebben we weer een weekje met zijn allen volop genoten van de Top-week. Samen met alle nieuwe studenten hebben we er weer leuke feestjes van gemaakt en onvergetelijke herinneringen opgedaan.

  toptop TOP 2