dies 1

Diesweek

Diesweek

De afgelopen week hebben we met heel Plato mogen vieren dat onze vereniging weer een jaartje ouder is geworden. Het was een hele mooie week met mooie feestjes en vooral heel veel drank!

We hebben de dies mogen inluiden met de receptie waarna het een knalfeest werd met de oudleden van Plato!

Na de receptie volgde al heel snel het Diesfeest. Dit was een zeer mooi feestje! Met het thema the Illusion hebben we ons met z´n allen in een illusie gewaand waarna we de dag erna met een stevige kater zijn wakker geworden.

dies 1

Als afsluiter van de week hadden we het Dies Gala! Voor het gala zijn we met bussen afgereisd naar Best om ons daar tegoed te doen aan al het gratis drank dat er was. Dit was een onvergetelijke avond die we ons nog lang zullen blijven herinneren!

dies 5 dies 6

nieuwe sjaars

Nieuwe sjaars

Nieuwe Préplexers!

Afgelopen dinsdag hebben we 5 nieuwe Préplexers mogen verwelkomen bij ons dispuut! Dit hebben we meteen kunnen vieren tijdens de Beaujolais. Al met al was het een ontzettend leuke avond en willen we deze meiden succes wensen tijdens de ontgroening!

nieuwe sjaars

borrel 1 1

Throwback

Throwback

Afgelopen tijd is er heel veel gebeurd bij ons mooie dispuut. Het is een drukke periode geweest waarin we met elkaar mooie momenten hebben beleefd!

1e borrel

Voor de eerste borrel hadden we een leuke groep dames uitgenodigd. De borrel begon met een kookworkshop waarbij we allemaal in groepjes werden geplaatst en ieder groepje een ander gerecht kreeg toebedeeld om klaar te maken. Na het eten zijn we begonnen met de cantus, hierbij was ook het dispuut de Galliërs aanwezig. Samen hebben we hier een leuk feestje van gemaakt! Hierna zijn we doorgegaan naar de stad waar we het feestje hebben doorgezet!

    borrel 1 1  borrel 1 2  borrel 1 3

Equilibre Lustrumcantus

Ook hebben we Plato onveilig gemaakt tijdens de Equilibre Lustrumcantus. Deze cantus hebben ze georganiseerd omdat ze dit jaar weer hun lustrum hadden. De cantus was een mooi feestje waar het bier rijkelijk gevloeid heeft.

equilibre lustrumcantus 3 equilibre lustrumcantus 2 equilibre lustrumcantus 1

21-diner Alette

Vervolgens was het ook weer snel tijd voor het volgende 21-diner van dit schooljaar! Op 28 oktober werd Alette 21 jaar oud en dat moest gevierd worden. We werden allemaal uitgenodigd om naar het mooie Swolgen te komen. Hier hebben we genoten van het lekkere 3-gangen diner!

21 Alette

2e borrel

Onze 2e borrel zijn we begonnen met het avondeten bij eetcafé 190. Hierna zijn we in groepjes opgedeeld om met elkaar de strijd aan te gaan tijdens crazy 33! Toen deze strijd gestreden was zijn we afgereisd naar Breda om daar naar het trampolinepark te gaan. Hier hebben we onze kunstjes kunnen showen en dodgebal gespeeld. Vervolgens zijn we teruggereisd naar Tilburg om daar te gaan stappen. We willen de dames bedanken voor deze mooie avond!

borrel 2 2

 

dis1

Disputentochten

Disputentochten

De donderdagen waren weer een groot feest! De afgelopen twee donderdagen hebben de disputentochten plaatsgevonden. Dit houdt in dat groepjes eerstejaars Platonen langs kwamen om ons dispuut te leren kennen. Het waren hele leuke en gezellige avonden en we willen alle eerstejaars bedanken!

dis1 dis2 dis4

21 as1

21-diner Astrid

21-diner Astrid

Afgelopen weekend was het 21-diner van onze jongste lid. Deze meid is vorig jaar al 21 jaar geworden maar dat was voor haar geen reden om ons niet uit te nodigen in het mooie Heijen om te genieten van de goede kookkunsten en het heerlijke eten wat geserveerd werd. We willen Astrid en haar familie bedanken voor de uitnodiging en voor de gezellige avond!

21 as1 21 as2 21 as3

top-week 1

TOP-week

TOP-week

Zoals altijd was het weer een knallend begin van het nieuwe collegejaar met de TOP-week. Elke avond was het weer een feestje met veel drank en de dag erna was het weer overleven met de katers. Ook hebben we in deze week een gezellige BBQ gehad samen. Al met al was het een zeer geslaagde week en hebben we elkaar weer goed bijgepraat over onze vakanties.

top-week 1 top-week 2 top-week 4

7

Perplex in de bushbush

Vakantie

Elk jaar gaan er wel Perplexers met elkaar op vakantie. Dit jaar zijn we gaan kamperen in het mooie Limburg. Het hoogtepunt van de vakantie was de bierfiets die we zondag tot onze beschikking hadden. We zijn de hele omgeving afgegaan met de bierfiets en hebben ons goed vermaakt. De rest van de vakantie was ook heel leuk. Na voornamelijk spelletjes gespeeld te hebben en veel gedronken te hebben zijn we weer teruggekeerd naar Tilburg.

7

6

Eindejaarscantus

Eindejaarscantus

Aan het einde van het schooljaar wordt altijd de eindejaarscantus gehouden en dit jaar waren ook wij aanwezig. Dit keer was de eindejaarscantus extra bijzonder omdat het een lustrumeditie was, het was dus episch! We hadden er ontzettend veel zin in en hebben er samen een mooi feestje van gemaakt!

6

 

5

21-diner Sam

21-diner Sam

Zaterdag waren we allemaal uitgenodigd in het pittoreske De Bilt in Utrecht om naar het 21-diner van Sam te komen. Het eten en de wijn was heel lekker en er hing een gezellige sfeer. Het was heel leuk om Sams vrienden van thuis te ontmoeten. De avond was dus zeer geslaagd en we willen Sam en haar familie bedanken voor het lekkere diner!

5